Werkwijze

Richting geven

“Eerst luisteren we naar jou...”

 

Deze eerste fase is belangrijk omdat dit de basis is voor onze verdere samenwerking en voor het hele project. Jij informeert ons over de verbouwplannen, we nemen de plattegronden door, bespreken levensstijl en esthetiek en bekijken de huidige situatie. Het doel van dit gesprek is kennismaken en richting geven aan het project. Na deze kennismaking ontvang je een vrijblijvende offerte.

Workshop

"...Dan gaan we samen aan het werk"

 

De volgende fase is een interactieve workshop. We ontdekken met elkaar wat de wensen zijn. Dit doen we aan de hand van beeld, woord, moodboards en diverse materialen. Wij dagen jullie uit en geven veel inspiratie. Doel van deze stap is het scheppen van de uitgangspunten voor het project.

Stijlkompas

"...daarna interpreteren we jullie dromen en brengen we dat in beeld"

 

Wij nemen de opdracht en uitgangspunten mee terug naar de studio waar wij kijken naar creatieve oplossingen per ruimte. Er wordt een uitgebreide presentatie van moods samengesteld met ideeën over de nieuwe inrichting per ruimte. Wij werken de indeling uit in 2D-tekeningen. Desgewenst kan deze ook in 3D uitgewerkt worden. In deze fase wordt het Stijlkompas ingevuld en gedetailleerd uitgewerkt met materialen, kleuren, stoffering, meubels, verlichting en accessoires. We sluiten deze fase af met een presentatie aan de klant.

Realisatie

"...belangrijk in deze fase is structuur, efficiëntie en betrouwbare leveranciers."

 

De realisatie is alleen mogelijk met de hulp van verschillende specialisten. Wij hebben een goed netwerk opgebouwd van vakmensen. Als het ‘Stijlkompas’ geheel naar wens is, kunnen we de gehele inrichting van A tot Z verzorgen. Denk daarbij aan stoffering, meubels en verlichting. Alles in een nauwkeurig afgestemde en strakke planning.