Werkwijze

Richting geven

“Eerst luisteren we naar jou...”

 

Deze eerste fase is ontzettend belangrijk omdat dit de basis is voor onze verdere samenwerking en voor het hele project. Jij/ jullie informeren ons over de verbouwplannen, we nemen de plattegronden door, bespreken levensstijl en esthetiek en bekijken de huidige situatie. Het doel van dit gesprek is kennismaken en richting geven aan het project. Na deze kennismaking ontvang je een vrijblijvende offerte.

Workshop

"...Dan gaan we samen aan het werk"

 

De volgende fase is een interactieve workshop. We ontdekken met elkaar wat de exacte wensen zijn. Dit doen we aan de hand van beeld, woord, moodboards, diverse materialen en een uitgebreide vragenlijst.

Wij dagen jullie uit en geven veel inspiratie. Het doel van deze stap is het scheppen van de uitgangspunten voor het project. Deze uitgangspunten werken wij voor jullie uit in het programma van eisen.

Stijlkompas

"...daarna interpreteren we jullie dromen en brengen we dat in beeld"

 

Wij nemen de opdracht en uitgangspunten mee terug naar de studio waar wij kijken naar creatieve oplossingen per ruimte.

We starten met de indeling. Wij werken verschillende indeling uit in 2D. Desgewenst kan deze ook in 3D uitgewerkt worden. Samen bepalen welke ideling het uitgangspunt gaat zijn voor de nieuwe inrichting.

Er wordt een uitgebreide presentatie van moods samengesteld met ideeën over de nieuwe inrichting per ruimte.  Vervolgens wordt het Stijlkompas verder ingevuld en gedetailleerd uitgewerkt met materialen, kleuren, stoffering, meubels, verlichting en accessoires. We sluiten deze fase af met een presentatie aan de klant.

Realisatie

"...belangrijk in deze fase is structuur, efficiëntie en betrouwbare leveranciers."

 

De realisatie is alleen mogelijk met de hulp van verschillende specialisten. Wij hebben een goed netwerk opgebouwd van vakmensen. Als het ‘Stijlkompas’ geheel naar wens is, kunnen we de gehele inrichting van A tot Z verzorgen. Denk daarbij aan stoffering, meubels en verlichting. Alles in een nauwkeurig afgestemde en strakke planning.

Maatwerk

Foto: Elitis
" ... van kleuradvies aan huis tot aan het uitzoeken van een stel nieuwe gordijnen "

 

Past bovenstaande aanpak niet bij jouw project? We denken graag mee over een passende werkwijze die wel aansluit bij jouw vraag. Zo kunnen we ook kleuradvies aan huis geven, de styling van je boekenkast verzorgen of een losstaand verlichtingsplan maken. Maar we helpen ook graag bij het uitzoeken en laten maken van een stel nieuwe gordijnen, vinden van een geschikt behang of het restaureren van die geliefde antieke stoel. Mail of bel even en we maken graag een afspraak bij jullie thuis of bij ons in de studio.