Referenties

"Service uitzonderlijk"

Anne en Colette hebben niet alleen bijgedragen aan een prachtig interieur, maar ze hebben ons ook geholpen om te ontdekken wat we mooi vinden en wat bij ons past. Voorafgaand aan de workshop hadden we best wat ideeën over hoe het moest worden, maar het uiteindelijke stijlkompas is geheel anders. En daar zijn we enorm blij mee! Anne en Colette hebben ons mogelijkheden laten zien, waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Niet alleen wat betreft stoffen en kleuren, maar ook verschillende texturen, vormen en contrasten. Ze nemen alle tijd voor je, de service is uitzonderlijk! Studio Cobanne is een aanrader voor iedereen die net even wat anders wil. Je krijgt niet alleen een prachtig thuis, maar het scheelt je ook heel veel tijd en energie! 

 

Willemijn & Jaap - Baarn


"Geniet nu van mijn eigen huis"

Dankzij studio Cobanne geniet ik nu veel meer van mijn huis. De woonkamer is nu eindelijk een plek geworden waar ik graag zit. De kleuren zijn zo warm en de stijl past perfect bij mij. Jullie kunnen bewuste en onbewuste wensen omzetten in een mooi plan en zijn een super ondersteuning bij de uitvoering.

 

Petra - Hilversum


"Wij zijn volledig ontzorgd bij de verbouwing en inrichting van ons droomhuis"

Wij waren op zoek naar een persoonlijke, volledige ontzorging toen we ons droomhuis hadden gevonden dat intensief verbouwd moest worden. Iemand die de juiste vragen stelt, zodat onze wensen goed naar boven kwamen. Iemand die conceptueel met ons meedacht en keek hoe vanuit de architectuur van het huis de juiste keuzes konden worden gemaakt en onze persoonlijke stijl bewaard bleef. Colette en Anne weten waar ze het over hebben, leveren persoonlijke service, zijn betrouwbaar en betrokken en beschikken over een geselecteerd high quality netwerken toch bleef alles ook betaalbaar.

 

Studio Cobanne heeft zich ingeleefd in wie wij zijn en vandaar uit geweldig advies geleverd, waardoor wij ons droomhuis hebben kunnen omtoveren met een geweldig interieur. Vanaf de koop van het huis zijn wij gestart met een volledig interieurplan, kleurdavies, het intekenen hoe de ruimtes moeten worden ingedeeld, keukenontwerp en het lichtplan. Volledige ontzorging, hoge kwaliteit met persoonlijke service!

Wij kunnen Studio Cobanne zeer aanbevelen of je nu jouw hele huis wil doen of een makeover van een vertrek.

 

Nicole & Dirk - Hilversum


" Een ontzettend fijne partner bij onze verbouwing"

"We zijn ontzettend blij met het advies van Studio Cobanne. Het stijlkompas was leuk om te doen en gaf ons veel richting. Maar bovenal vonden we het heel prettig samenwerken met Anne en Colette. Hun expertise gecombineerd met goed projectmanagement maakte Studio Cobanne een ontzettend fijne partner bij de verbouwing van ons huis."

 

Jos - Bussum


"De investering dubbel en dwars waard"

"Studio Cobanne heeft ons fantastisch geholpen bij onze zoektocht naar het inrichten van onze karakteristieke, echter hierdoor ook uitdagende, woning. We waren op zoek naar een sparingspartner, die waar nodig, ons uit ons comfortzone kon trekken en hierdoor onze woning nét dat extra te geven wat het nodig heeft. Het eindresultaat is prachtig geworden. De kleuren en patronen vloeien mooi in elkaar over. Het is een huis geworden met een eigen stijl en verhaal. We zijn daarom ook enorm blij met jullie adviezen. Een investering dubbel en dwars waard. Bedankt Anne en Colette! "

 

Kim & Randy - Haarlem