Over ons

Bij Studio Cobanne ontwerpen wij warme en authentieke interieurs.
“Eerst luisteren we, dan interpreteren we de dromen van onze klanten en voegen we structuur, efficiëntie en ons vertrouwde netwerk van partners en leveranciers toe. De chemie van deze mix creëert huizen die opvallen, omdat ze de authenticiteit en smaak van elke klant verwoorden”

Wij maken interieurplannen op maat, geven kleuradvies en helpen bij de indeling en inrichting van je huis of kantoor. Daarnaast kunnen wij de stoffering, behang en meubels leveren.

Bij Studio Cobanne draait het om mensen. Het begint en eindigt allemaal bij de klant. 

 

Elke klant heeft een droom en ons doel is simpel: hen helpen om een levensstijl te realiseren die past bij hun droom.

Over Anne

“Als klein meisje groeide ik op in de interieurwinkel van mijn moeder in Den Haag. Tussen de meubels en stoffen maakte ik dagelijks mijn huiswerk en was er ruimte voor de ontwikkeling van mijn creativiteit. Al 30 jaar bezoek ik interieurbeurzen in Europa en de afgelopen 15 jaar was ik partner in ons familiebedrijf Family Affairs interiors”.

 

Na een sabbatical en een opleiding ben ik samen met Colette, Studio Cobanne, gestart. Onze interieurstudio, gevestigd in Hilversum, richt zich op de authenticiteit, schoonheid en functionaliteit van de interieurs die wij ontwerpen. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

 

Ontwerpen zie ik als een organisch proces waarin echt contact en elkaar verstaan essentieel is. Ik houd van kleur en structuur, onverwachte combinaties en heb een scherp oog voor detail. Belangrijk vind ik de balans tussen creativiteit en een goedlopend proces.

 

Kenmerkend voor mij: “What you see is what you get”, persoonlijk, authentiek, een creatieve verbinder. Naast de uren in onze studio, ben ik het liefst bij Huub en onze 3 tieners. Wij houden van de natuur, koken & eten en gaan graag op pad met hond Stien. Duurzaamheid, muziek, psychologie & communicatie vullen de uren dat ik niet aan het werk ben.

 

De samenwerking met Colette onstond uit vriendschap en de samenwerking bij de bouw van haar droomhuis in Hilversum. Haar creativiteit en sprankeling zijn aanstekelijk en inspireren mij dagelijks. “Ze geeft kleur aan Studio Cobanne”. Daarnaast is Colette een verbinder en een getalendeerde communicator.

Over Colette

" De afgelopen 25 jaar heb ik meerdere verbouwingen in Amsterdam en Hilversum achter de rug. Die ervaring nam ik mee bij het bouwen van een eigen huis. Tijdens dit bouwproces heb ik ervaren hoe bepalend het is om je eigen wensen goed te kennen, en hoe belangrijk het is om dat consistent uit te dragen in je keuzes en ontwerp. Woongeluk is maakbaar!

Deze projecten geven mij energie, en met dezelfde passie help en inspireer ik anderen bij het maken van de voor hen juiste keuzes."

 

Mijn (ver)bouw ervaringen heb ik aangevuld met verschillende interieur-opleidingen en combineer ik met mijn projectervaring uit een eerder werkverleden. Hierdoor kan ik mijn intuitieve keuzes en gevoel voor interieur goed onderbouwen.

Mijn woonstijl is eenvoudig samen te vatten: een basis van rust en comfort van waaruit je verder kunt bouwen. Graag daag ik je uit om hier contrast, persoonlijkheid en kleur aan toe te voegen.

 

Als ik niet aan het werk ben dan geniet ik van thuis zijn. Ik hou ontzettend van ‘rommelen’ in huis, tuinieren, koken en samenzijn met mijn man en 3 jongens. Recent heb ik het moes-tuinieren ontdekt, wat past bij mijn passie voor lekker en gezond eten. Onze hond Beer heeft ons gezinsgeluk compleet gemaakt. Nooit gedacht dat ik zo blij zou worden van de (gezins)wandelingen en de onvoorwaardelijke liefde.

 

In Anne heb ik de perfecte compagnon gevonden. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak en beschikt over een bak aan kennis en ervaring. Daarnaast is Anne ontzettend secuur en heeft ze een hele uitgesproken stijl. Combineer haar kennis en lef met mijn 20 jaar ervaring in projectmanagement en je hebt één plus één is drie. We werken erg fijn samen en het lukt ons goed om onze klanten te inspireren en keuzes te laten maken. Wil je onze energie ervaren? Bel dan even. 

 

 

 

 

Anne

06 16078343

Stien & Beer
Colette

06 51914878