Interieuradvies

Stijlkompas

Ga je verhuizen, uitbouwen of verbouwen? Dan is het maken van een interieurplan voor bijvoorbeeld de woonkamer en of keuken een verstandige keuze. Een totaalplan voor het hele huis is ook een optie. Wij noemen dit plan het stijlkompas, jouw leidraad in kleur, stijl en materiaal.

Bij het maken van een stijlkompas gaan we samen aan het werk. Want alleen samen kunnen we tot het beste eindresultaat komen. Lees hoe we dit aanpakken en wat we opleveren in werkwijze.

 

Spice up your home

Heeft jullie interieur een update nodig? Of wil je een stevige basis neerzetten waarop je verder kunt bouwen?Boek dan nu een ‘Spice up your home’ sessie bij ons! In een gezamenlijk sessie, van ongeveer 2 uur, bij jou thuis krijg je advies over indeling, kleuren, materialen, texturen, stoffering, verlichting en meubels. Wij werken alles wat we hebben besproken voor je uit en geven je hiermee handvatten om zelf aan de slag te gaan. 

Mocht je graag met ons de uitvoering doen, dan kan dat natuurlijk ook. Een sessie aan huis start vanaf € 500,- inclusief btw.

Na de werksessie werken wij het volgende voor jullie uit en sturen dit digitaal toe:

- Onze adviezen en tips

- Overzicht met kleur- en materiaaladvies

 

Tijdens de sessie maken jullie zelf aantekeningen voor wat betreft tips en adressen.

Mail ons als je klaar bent voor "Spice up your home"

Duurzaam wonen

Je huis verbouwen en opnieuw inrichten is vaak geen duurzaam proces. Maar het kan ook anders. Wij hebben ons gespecialiseerd en verdiept in inrichtingsadviezen, waarbij we de ecologische voetafdruk van je verbouwing en nieuwe inrichting zo klein mogelijk kunnen houden. Om dit te realiseren zijn we samenwerkingen aangegaan met leveranciers die dit niet alleen zeggen, maar ook doen.

Mail ons als je deze uitdagende stap wil zetten.

Stoffering

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, wil je een muur behangen of ben je gestrand in je zoektocht naar nieuwe kussens? We helpen graag! We werken samen met prachtige stoffenhuizen en hebben een goede samenwerking met een Nederlands naaiatelier, die alles op het gebied van stoffering kunnen maken. We helpen je met het kiezen van de juiste raambekleding of behang en geven advies over de diverse materialen.

Mail ons gerust als je vragen hebt.

Maatwerk

We realiseren ons erg goed dat iedere opdracht maatwerk betreft. We kunnen naast bovenstaande diensten veel meer. Denk aan de styling van een boekenkast, advies over het beste armatuur boven de eettafel en het restaureren van de antieke stoel van oma. Ook stylen wij huizen voor de verkoop en adviseren op uurbasis indien gewenst.

Mail ons met jouw woonvragen en we denken graag mee hoe we die kunnen oplossen.

 

 

 

Spice up your office

Heeft het interieur op kantoor of in de praktijk een update nodig? Boek dan nu een 'Spice up your office" sessie bij ons. In een gezamenlijke sessie op locatie krijg je advies over indeling, kleuren, materialen, texturen, stoffering, akoestiek, verlichting en meubels. 

Wij werken alles wat wij hebben besproken voor je uit en geven hiermee handvatten om zelf aan de slag te gaan. Mocht je graag met ons de uitvoering doen en volledig worden ontzorgd, dat kan natuurlijk ook. 

na de gezamenlijke werksessie werken wij het volgende voor jullie uit en sturen dit digitaal toe:

- Onze aanbevelingen

- Overzicht met kleur- en materiaaladvies

- Meubels en verlichting

- Indelingstekeningen

De prijs berekenen wij op basis van de grootte van de ruimte en de complexiteit van de vraagstukken.

Mail ons voor meer informatie.